diumenge, 25 d’octubre del 2015

Per començar...

Benvinguts i benvingudes!!!

Abans de tot, vull presentar el bloc. 
"Mil maneres d'aprendre" és un bloc dedicat a l'educació, en concret l'educació infantil. El perquè del nom és molt senzill: sempre estem aprenent. Ja sigui a l'escola, a casa o al carrer; i de mil maneres diferents. 

Per ajudar a un nen a aprendre només cal estimular-lo i donar-li raons per voler saber-ne més. I, què estimula a un nen? La curiositat, l'experimentació, el joc. 

Hi ha molts recursos que poden ajudar-nos a despertar la curiositat dels alumnes per aprendre el que volem ensenyar. Racons, tallers, jocs, manualitats...

La idea principal d'aquest bloc és centrar-me en les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació. Per una bona raó: actualment les TIC són una eina molt útil per despertar els interessos dels més petits, ja que les tenen molt a l'abast. 

Per això, compartiré amb vosaltres, lectors, les meves experiències amb les TIC, amb les quals espero que tots aprendrem i podrem veure la gran varietat de recursos que ens ofereixen per treballar a educació infantil

Espero que aquest bloc i les meves experiències us serveixin d'ajut en alguna ocasió i no dubteu en comentar-me dubtes, consells, altres recursos... Perquè tots aprenem de tots!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada