diumenge, 10 de gener del 2016

Jugar amb el codi QR

Avui us porto una activitat per fer servir el codi QR. Què és això?

El codi QR (sigla provinent de l'anglès Quick Response o resposta ràpida) és un sistema per emmagatzemar informació en una matriu quadrada de punts dissenyada per ser llegida amb la càmera d'un telèfon intel·ligent o tauleta tàctil entre d'altres. 

En aquest cas, farem servir aquest codi per fer diverses activitats relacionades amb els animals de la granja. 

1. Quins són els animals de la granja?

Per començar a introduir-nos en la granja i els seus animals tenim dos vídeos. Els dos vídeos els trobarem a Youtube, el primer del canal d'en Gil Ratataplam on es poden trobar vídeos per aprendre cantant. El segon, el posarem per conèixer els noms dels animals en anglès. 














2. Els sons dels animals

Aquest lloc web està destinat a conèixer els sons dels diferents animals. A més també ens permetrà escoltar altres sons que també trobem a la granja, com el del tractor o el de la porta de l'estable.


3. Juguem a muntar els animals.

Continuarem amb un joc: trencaclosques. Aquest recurs ens permet veure les imatges dels animals de la granja, seleccionar el que més ens agradi i muntar el trencaclosques en la dificultat que nosaltres triem.


4. Pintem els animals, però, compte triem bé!

Aquest web ens permet pintar online diferents animals. Abans de començar, però, demanarem als alumnes quins són els animals que trobem a la granja, perquè al recurs hi ha animals que no trobarem a la granja, i només pintarem els que si hi són. La web ens permet també imprimir els dibuixos pintats, així que imprimirem a cada alumne el dibuix de l'animal que més li agradi.



ESPERO QUE US HAGI DIVERTIT!
FINS LA PROPERA! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada